Hallitus tiedottaa (marraskuu 2020)

MITTARILUKUPYYNTÖ JA TIEDOTE MARRASKUU 2020

1. MITTARILUKEMAT

Tarvitsemme taas vesimittarilukemat 30.11.2020 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse ositteeseen merikaarina@annantilitoimisto.fi, jos sähköposti ei ole mahdollinen, voit ilmoittaa lukeman myös tekstiviestinä tai puhelimitse: 040 1267893 Annukka Jussila/Annan Tilitoimisto Oy.

2. LAINANLYHENNYSMAKSU TULEVISSA LASKUISSA

Tämän vuoden osuuskuntakokous päätti, että osa perusmaksuista muutetaan lainanlyhennysmaksuksi. Perusmaksu jaetaan kahteen osaan; arvonlisäverollinen perusmaksu, jolla katetaan huolto- ja hallintokulut, sekä arvonlisäveroton lainanlyhennysmaksu, joka käytetään osuuskunnan ottaman lainan lyhentämiseen. Osakkaan maksaman perusmaksun kokonaismäärä pysyy kuitenkin samana, mutta laskulla se tulee näkymään erillisenä eränä. Lainanlyhennysmaksu koskee kaikkia liittymän ottaneita.

3. MITÄ JÄTEPUMPPAAMOON SAA LAITTAA

Jätevesijärjestelmään saa laittaa pääsääntöisesti vain sellaista tavaraa, jota syntyy syömisen ja juomisen sivutuotteena. Olemme viime aikoina huoltaneet epäkuntoon menneitä pumppaamoja, jonne on laitettu tiskirättejä, pumpulipuikkoja, vaippoja ym. Rasvojen ja öljyjen kaatoa viemäriin on myös syytä välttää. Eräässä tapauksessa jopa linjapumppaamot tukkeutuivat. Tällaisissa tapauksissa puhdistuskustannukset veloitetaan tietysti asianomaiselta aiheuttajalta.

4. UUSIA LIITTYMIÄ

Olemme kesän aikana saaneet kolme uutta liittyjää. Tervetuloa mukaan!!


Hyvää, tervettä syksyä toivottaen,

Kalervo Korvensyrjä Annukka Jussila
kalervo.korvensyrja@gmail.com annukka.jussila@annantilitoimisto.fi
p. 0400 530294 p. 040 1267893