Hallitus tiedottaa (marraskuu 2023)

MITTARILUKUPYYNTÖ JA TIEDOTE     16.11.2023
Hyvä osuuskunnan jäsen, on taas aika ilmoittaa vesimittarilukema vuodelta 2023.

1. VESIMITTARILUKEMAN ILMOITTAMINEN

Pyydämme sinua ystävällisesti ilmoittamaan vesimittarilukeman 30.11.2023 mennessä ensisijaisesti extranet -vesimittarilukemapalvelun kautta: https://vokmeri-kaarina.vesionline.fi/ (ohje alla).

Pääset extranettiin syöttämällä etusivulle asiakasrekisterissämme oleva sähköpostiosoitteesi, saat sähköpostiisi avainkoodin, joka syötetään sivustolle, jonka jälkeen pääset antamaan lukeman. Jos et saa avainkoodia sähköpostiisi, niin lähetä yhteystietosi ja jäsennumerosi sähköpostilla merikaarina@annantilitoimisto.fi , niin lisäämme yhteystietosi asiakasrekisteriimme. Jos ilmoitus ei onnistu extranet-palvelun kautta, olethan yhteydessä, lukeman voi ilmoittaa myös osoitteessa www.vokmeri-kaarina.fi, sähköpostitse merikaarina@annantilitoimisto.fi tai puhelimitse: 0401267893 /Annan Tilitoimisto Oy. Anna lukemailmoituksella seuraavat tiedot; nimi, jäsennumero, kiinteistön osoite ja lukema.

Mikäli olet ilmoittanut lukemasi jo aiemmin, sinun ei tarvitse ilmoittaa lukemaa uudelleen. Ei vaadi myöskään ilmoitusta, mikäli liittymäsi ei ole käytössä (keskeneräinen liittymä, varaus tms.). Muistathan ilmoittaa myös muuttuneet yhteystietosi ja mahdolliset omistajanvaihdokset.


2. TOIMINTA-ALUEEN VAHVISTAMINEN

Ylimääräinen osuuskuntakokous 26.10.2023 hyväksyi hallituksen esityksen pyytää Kaarinan kaupunginvaltuustoa vahvistamaan osuuskunnallemme toiminta-alue. Ilman valtuuston vahvistamaa toiminta-aluetta rakennustarkastus ei voi pakottaa rakentajaa liittymään rakentamaamme verkostoon. Tilanne on siinä mielessä erikoinen, että puhdistuspakkoja ei ole, mutta samaan aikaan päättäjät ovat huolissaan alueen merivesien likaantumista. Olemme investoineet miljoonia vesi- ja viemäriverkostoon laajalla alueella, joten olettaisi olevan todennäköistä, että siihen liitytään.


3. OSUUSKUNNAN YLEINEN TILANNE

Osuuskunnan tilanne on vakaa. Joitakin uusia liittymiä on tullut. Näyttää siltä, ettei vesien hintaan ole kaupungin puolesta tulossa korotuksia ensi vuonna.Hyvää joulun odotusta,

Hallituksen puolesta
Kalervo Korvensyrjä, pj
040 053 0294